vineri, 31 ianuarie 2014

Jurnalul unei femei simple -7

     Am lipsit cam mult de aici, nu pentru ca nu am avut ce sa scriu, ci am fost foarte ocupata in ultimele doua saptamani.  Am fost in Borsa, Maramures, orasul meu natal, saptamana trecuta ne-am plimbat si prin Cluj, am fost la cinema si multe alte treburi marunte care nu-si au rostul sa fie povestite aici. Intre timp am mai crosetat cate ceva, dar voi posta zilele viitoare, acum vreau sa revin cu o pagina de jurnal.
Pentru astazi (data/hora)...  31/01/2014  09:00
Afara ... zapada si foarte frig
Mă gândesc ..ce sa mai mesteresc in scurta vacanta de saptamana viitoare, mi-am propus sa fac sa fac martisoare si ceva brose
Sunt recunoscătoare pentru ... ca sunt inconjurata de oameni cu sufletul cald
Din bucătărie ...azi nu am gatiti deloc, a mai ramas mancare de ieri, adica supa de rosii cu galuste si orez cu pilaf
Cu ce sunt imbracata ...pijamale :)
Citesc ...momentan doar bloguri
Ceea ce astept (sper) ..sa-mi treaca afectiunea pe care o am de cateva zile, mai bine spus nopti, imi amortesc mainile, ma dor incheieturile si simt furnicaturi, mai rau e ca ma trezesc cu dureri si nu-mi trece dupa medicamente. Azi am cerut ajutorul unei cunostiinte, medic de familie si mi-a spus sa iau un complex de vitamina B, sper sa ma ajute cat de cat, altfel va trebui sa merg la un specialist.
Ascult ... linistea din casa, sotul e plecat la o bere cu un prieten.
În casa ... e cald si bine, un pic dezordine, dupa parerea mea, dar azi nu m-am simtit in stare sa fac nimic, resimt oboseala din cauza orelor de somn pierdute 
Unul dintre lucrurile mele preferate ... sa simt aerul proaspat de iarna, mai ales atunci cand ninge mult
Unele planuri pentru sfârșitul săptămânii ...curatenie
Aici este o imagine pe care am gândit să o împărtășesc: Miercuri a fost ziua de nastere a fratelui meu, acesta e tortul pe care i l-am dus la Cluj, nu e prea ornat, de aceea am pozat doar lumanarile. La multi ani!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu